FRAKT ENDAST 49Kr

+ gratis returfrakt

SNABBA LEVERANSER

1 – 3 arbetsdagar

24/7 SUPPORT

Snabb och kunnig support

Många har frågat och undrat var vi får våra idéer till målvaktshandskar från. Vi scannar naturligtvis av marknaden och följer upp olika nyheter för att ta fram det absolut bästa för våra målvakter. Men det mesta av arbetet gör vi själva genom produktutveckling och vår egen unika design.

Att designa och ta fram en ny målvaktshandske är ett gediget och tidsödande arbete. Varje liten detalj av handsken gås igenom mycket noggrant. Sedan ska det bestämmas vilken cut/skärning som passar, vilket material som ska användas förutom handskens latex, som alltid är Contact Latex i samtliga våra modeller, som är det bästa på marknaden. Vi gör aldrig avkall på kvalitet och är kända för att ha de mest slitstarka handskarna på marknaden. Testa själv!

Vi är stolta över att vara det enda svenska företaget som själva designar våra målvaktshandskar. Just nu håller vi på och finslipar de sista detaljerna för nästa års nyhet, som ni kan se på bilden och som vi tror kan bli en riktig succé!