FRAKT ENDAST 49Kr

+ gratis returfrakt

SNABBA LEVERANSER

1 – 3 arbetsdagar

24/7 SUPPORT

Snabb och kunnig support

Jag fick chansen att få representera Tv-laget i ett par matcher på deras turné i Halland.

När jag är på väg ner till Falcon Arena i Falkenberg, hade det inträffat en bilolycka mellan Varberg och Falkenberg med långa köer som följd. Jag satt fast, helt still i ca 45 minuter, innan ett körfält öppnade igen. Jag tittade på klockan och insåg att det skulle bli tufft att hinna till kickoff som var 18.30. Jag och min något rostiga SAAB 9-3 med namnet Anna, sladdade in på parkeringen 18:23 och 18:29 sprang jag ut på arenan och domaren blåste till match! Intressant uppladdning måste jag säga…

Men allt gick bra och efter förutsättningarna en stil insats av undertecknad, lämnade vi Falkenberg och Falcon Alkoholfri Arena med en komfortabel 4-1 vinst.

Dagen efter var det match mot KDFF All stars. Meningen var att jag skulle representera KDFF men Tv-laget gjorde en blixtvärvning innan transferfönstret stängde och jag hamnade i kassen hos Tv-laget istället. Något jag är glad får så här i efterhand.

Uppvärmningen skedde med Bengt Andersson på mittplan och vi konstaterade att det var 22 år sedan vi bollade senast. Riktigt kul att träffa honom igen och nostalgin flödade!

Matchen startade i ett högt tempo och naturligtvis såg hemmalaget till att de fick spela i medvind i första halvlek. Det blåste rätt kraftigt, vilket medförde tekniska svårigheter hos vissa spelare… Vi tog dock ledningen tidigt och trots att LG Carlstrand reducerade i slutet av första halvlek, med hans patenterade ”tåpaj” i burgaveln, gick vi till halvtidsvila md 2-1.

Vi lyckades hålla KDFF All stars stången, trots en frenetisk press av dem första kvarten i andra halvlek. När man har en sådan stabil backlinje framför sig i form av  Nicklas Karlström, Texas Johansson, Christer Uhrlin, Peter Fredén och Mario Jadonic är det inga större problem att spela målvakt.

Vi vann tillslut den prestigefyllda kampen med 5-2 och det var en riktigt trevlig tillställning på Inlags konstgräsplan, med mycket skratt och härliga minnen och trevliga människor.

En härlig upplevelse och jag hoppas det blir fler tillfällen i framtiden.