Vuxen

När du väljer dina målvaktshandskar är det naturligtvis viktigt att veta vilken storlek som passar just dig. Vill du att handskarna ska sitta tight om hand och fingrar eller vill du ha en större “räddningsyta”. Det är en smaksak.

Kanske ännu viktigare är vilken cut/skärning du väljer. Våra modeller finns i Negative Cut (vilken idag är den populäraste) Hybrid Cut som är en blandning av två cuts och Bio Cut (vår Aqua modell) som är den bästa av 3 olika cuts.

I vårt sortiment av målvaktshandskar på Mv1.se  hittar du flera olika alternativ med varierande storlekar. När man pratar om storlekar på målvaktshandskar är vanligtvis storlek 7-10 aktuellt för vuxen- och äldre ungdomsmålvakter. (13-16 år).

Kolla gärna in vår HANDSKGUIDE som du hittar nederst på denna sida om du känner dig osäker på storleken. Där hittar du även skötselråd för dina målvaktshandskar.

PRIS
KVALITET
MÅLVAKTSFOKUS!

Mv1® står för MÅLVAKT NR 1 och är designad och gjord för våra svenska väder och planförhållanden. Våra målvaktshandskar är testade av svenska målvakter över hela landet med ett högt betyg som resultat!
Vårt fokus är på den svenska målvakten och vi vill kunna erbjuda det bästa som finns på marknaden när det gäller kvalitet till ett bra pris.

  • Pris 100% 100%
  • Kvalitet 100% 100%
  • Målvaktsfokus! 100% 100%

HANDSKGUIDEN

Som fotbollsmålvaktär det viktigt att välja rätt handskar! Det kan vara svårt att veta vilken modell man ska välja och vilken storlek som passar just dig. I vår handskguide beskriver vi detta – så att du kan göra rätt val!

I vår handskguide hittar du:

Storleksguide
Olika cuts/skärningar
Behandling/tvätt av handskar