Vi satsar på framtidens målvakter!

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa och ledande målvaktsmärke? Bli då vår ambassadör!

Att vara ambassadör innebär att du kan få vara testmålvakt och hjälpa oss att ta fram nya, innovativa handskmodeller. Du har alltid 20 procents rabatt på samtliga modeller. I vissa fall sponsrar vi våra målvakter med ett visst antal handskar per säsong. Kontakta oss för mer information på info@mv1.se och berätta lite om dig själv.

Att vara målvakt är en utsatt position. Alla vi som arbetar för och inom Team Mv1 är före detta målvakter, så vi vet att skillnaden mellan succé och fiasko är hårfin. Det är därför vi valt att ta fram ett koncept som vi tror mycket på och som innehåller följande:

Målvaktshandskar

Vi vill vara ledande på den svenska marknaden när det gäller målvaktshandskar. Alla våra modeller är testade och designade för svenskt väder och planförhållanden.

Målvaktsträning

Vi utför målvaktsträning i klubb (grupp) i alla åldrar och på alla nivåer. Vi kör även vårt eget koncept Målvakts-PT – som vi var först i Sverige med. Vi upptäckte att denna form av träning var särskilt gynnsam bland ungdomsmålvakter, där vi under en timmes tid verkligen kunde nöta in tekniska moment som grepp – och fallteknik.

Mental träning

För att bli en framgångsrik målvakt, krävs att du är mentalt förberedd och är mentalt stark. Denna styrka tränar du upp genom mental träning. Du köper och laddar ner våra mentala ljudfiler med medföljande träningsprogram

Så, häng med oss på vår resa. Bli ambassadör för Mv1®!

Team Mv1 Players:                                 Wall Of Fame

Föreningar – bli samarbetspartner med oss!

Vi samarbetar med ett antal föreningar runt om i Sverige som leverantör av målvaktshandskar. Vi har mer än halverat kostnaden för många av våra samarbetspartners! Responsen som vi fått från våra partners, när det gäller priser, leveranser och kvalitet på våra handskar har varit mycket positiv.

Med hög kvalitet, snabba leveranser, och mycket förmånliga priser är Mv1.se det klart bästa alternativet för oss!
/Roger Bramfors, sportsligt ansv. IFK Fjärås Dam/Herr

Klubbar vi samarbetar med: