Mv1 är mer än målvaktshandskar!

Att erbjuda målvaktshandskar av hög kvalitet ingår som en del i vår idé om fotbollsmålvaktens utveckling. Att vakta målet är en utsatt position och en bra målvakt behöver, förutom bra handskar, väl utvecklad teknik och mental styrka. 

Både privatpersoner och föreningar anlitar oss, både för träningspass och föreläsningar. Träningspassen kan bokas individuellt eller i grupp.

Med över 25 års erfarenhet av målvaktsspel på hög nivå vågar vi säga att vi ÄR 100% målvaktsfokus! 

Mv1 för målvakter av målvakter!

Alla vi som är en del av Mv1 teamet är samtliga målvakter, som antingen spelar eller har spelat på olika nivåer runt om i landet. Vi har en samlad kunskap och erfarenhet som vi vågar påstå är helt unik.

Mv1.se | Er samarbetspartner

Vi samarbetar med ett antal föreningar runt om i Sverige som leverantör av målvaktshandskar, träningspass och föreläsningar. Vi har mer än halverat kostnaden för många av våra samarbetspartners.
Med hög kvalitet, snabba leveranser, och förmånliga priser är vi det bästa alternativet!

 

MÅLVAKTSHANDSKAR

Mv1® står för Målvakt Nr 1.
Våra designade och testade Mv1® målvaktshandskar är prisvärda och håller hög kvalitet. Alla våra modeller är gjorda i det bästa materialet oavsett om du är ungdomsmålvakt eller senior.

KOLLA IN VÅR WEBBSHOP

MÅLVAKTS-PT

100% MÅLVAKTSFOKUS!
Utveckla dig själv som målvakt och ditt målvaktsspel! Är du fotbollsmålvakt mellan 11-19 år och vill lära dig mer om att vara målvakt och målvaktsspelets grunder, teknik, fysik, taktik och mental träning?

BOKA EN MÅLVAKTS-PT

MENTAL TRÄNING

Mental Träning handlar om dina mentala processer. Hur dina tankar, känslor och inre bilder påverkar ditt beteende och dagliga handlingar. Som målvakt skulle vi påstå att allt sitter i huvudet och din mentala styrka är avgörande för din prestation!

BÖRJA DIN MENTALA TRÄNING

 

i

FÖRENINGAR

Vi samarbetar med ett antal föreningar runt om i Sverige som leverantör av målvaktshandskar. Vi har mer än halverat kostnaden för våra samarbetspartner. Med hög kvalitet, snabba leveranser, och förmånliga priser är vi det bästa alternativet

KONTAKTA OSS

KLUBBTRÄNING

Vi erbjuder målvaktsträning på plats hos er förening. Önskar ni lära er mer om målvaktsträning och uppmärksamma era ungdomsmålvakter, boka då en klubbträning med oss. Ledare medverkar gratis, för råd och tips. Vi har även träning för senior.

KONTAKTA OSS

FÖRELÄSNING

Med våra populära föreläsningar om mental träning för målvakter, får du 1 1/2 timmes inspiration, tips och råd om hur du bygger om din mentala styrka som målvakt. Du får lära dig att slappna av, skapa ett kraftfullt mindset och får bra verktyg för din prestation

KONTAKTA OSS

 

Freddie Roth

Freddie Roth

Grundare Mv1®

Jag har en bakgrund som elitmålvakt i Örgryte IS. Med 8 säsonger i Allsvenskan vet jag vad som krävs för att nå yttersta eliten och hålla sig kvar där. Efter jag lade mina egna målvaktshandskar på hyllan, har jag ägnat mig åt att träna och utveckla målvakter. Jag har varit verksam i både elit och breddverksamhet, men har de 3 senaste åren, uteslutande valt att träna ungdomsmålvakter – vår framtid.

2014 grundade jag Mv1.se – med 100% målvaktsfokus. Jag ville skapa ett helhetskoncept när det gällde målvakter. Det landade i; Målvaktsträning – Mental träning och Målvaktshandskar. Mv1 står för Målvakt nummer 1.

När det gällde målvaktshandskar upptäckte jag snart, att de målvakter jag tränade hade urusla målvaktshandskar och tekniken blev lidande. Trots att märkena hette Adidas och Nike och kostade en förmögenhet så slets handskarna förvånansvärt snabbt och p g a priset hade de inte möjlighet att köpa nya! Här väcktes min egen idé till att ta fram en kvalitativ och designad målvaktshandske, utformad för svenska väder – och planförhållande. Mv1® föddes.

Efter en tids sökande efter olika lösningar och samarbetspartners skapades den första Mv1® handsken med hjälp av svenska designers. Vårt fokus idag ligger på produktutveckling, för att uppnå vår vison – att som första svenska målvaktsmärke – bli ledande på marknaden!

Vårt mål är inte att elitmålvakter ska använda vårt märke. Vårt mål att våra ungdomsmålvakter, ska få starta sin målvaktskarriär med bra målvaktshandskar som inte är utslitna efter två träningar och att deras föräldrar och klubbar slipper stora hål i plånboken.

Kör så det ryker!

/Freddie