Välj en sida

Mv1 är mer än målvaktshandskar!

Att erbjuda målvaktshandskar av hög kvalitet ingår som en del i vår idé om fotbollsmålvaktens utveckling. Att vakta målet är en utsatt position och en bra målvakt behöver, förutom bra handskar, väl utvecklad teknik och mental styrka. 

Både privatpersoner och föreningar anlitar oss, både för träningspass och föreläsningar. Träningspassen kan bokas individuellt eller i grupp.

Med över 25 års erfarenhet av målvaktsspel på hög nivå vågar vi säga att vi ÄR 100% målvaktsfokus! 

Vår Vision:

Att vara det självklara valet för den medvetna fotbollsmålvakten, när det gäller design, innovation och kvalitativa målvaktsprodukter.

Mv1 för målvakter av målvakter!

Alla vi som är en del av Mv1 teamet är samtliga målvakter, som antingen spelar eller har spelat på olika nivåer runt om i landet. Vi har en samlad kunskap och erfarenhet som vi vågar påstå är helt unik.

Mv1.se | Er samarbetspartner

Vi samarbetar med ett antal föreningar runt om i Sverige som leverantör av målvaktshandskar, träningspass och föreläsningar. Vi har mer än halverat kostnaden för många av våra samarbetspartners.
Med hög kvalitet, snabba leveranser, och förmånliga priser är vi det bästa alternativet!

Freddie Roth | Mv1.se

Som f d allsvensk målvakt i Sveriges mest anrika och äldsta förening, Örgryte IS, så brinner jag för just målvakter! När jag startade Mv1.se ville jag skapa ett nätverk för målvakter, med målvaktsövningar, ledarutbildningar, målvaktscamper och utrustning. Det landade så småningom i skapandet av varumärket – Mv1®

När det gäller målvaktsutrustning och främst då målvaktshandskar, vågar jag säga att vi har bäst kvalitet på marknaden. Vi sparar aldrig in på materialkostnader och skulle aldrig få för oss att skapa en kvalitetsmässigt sämre ungdomsmodell utifrån en av våra toppmodeller. ALLA målvakter är lika viktiga för oss!

Om du har några frågor eller undrar över något, tveka inte utan hör av dig till mig på freddie@mv1.se

Kör så det ryker!

/Freddie