Välj en sida

Mv1 är mer än målvaktshandskar!

Att erbjuda målvaktshandskar av hög kvalitet ingår som en del i vår idé om fotbollsmålvaktens utveckling. Att vakta målet är en utsatt position och en bra målvakt behöver, förutom bra handskar, väl utvecklad teknik och mental styrka. 

Förutom Sveriges mest hållbara målvaktshandske, erbjuder vi målvaktscamper, målvaktsträning och PT-träning

Med över 25 års erfarenhet av målvaktsspel på hög nivå vågar vi säga att vi ÄR 100% målvaktsfokus! 

Vår Vision:

Att vara det självklara valet för den medvetna fotbollsmålvakten, när det gäller design, innovation och kvalitativa målvaktsprodukter.

Mv1 för målvakter av målvakter!

Alla vi som är en del av Mv1 teamet är samtliga målvakter, som antingen spelar eller har spelat på olika nivåer runt om i landet. Vi har en samlad kunskap och erfarenhet som vi vågar påstå är helt unik.

Mv1.se | Er samarbetspartner

Vi samarbetar med ett antal föreningar och butiker runt om i Sverige som leverantör av målvaktshandskar. Vi har mer än halverat kostnaden för många av våra samarbetspartners.

Vi designar och testar alla våra målvaktshandskar själva och genom att vi importerar allt vårt sortiment direkt från fabrik till vårt lager, får du bra kvalitet utan att behöva betala för dyra mellanhänder.

Med hög kvalitet, snabba leveranser, och förmånliga priser är vi det bästa alternativet!

Mv1 | Vår historia

Mv1’s historia börjar på Valhalla grus 1982, där grundaren Freddie Roth gjorde sina första träningspass med Örgryte IS 70-lag. Då hade precis målvaktshandskar börjat utvecklas och användas. Men det fanns fortfarande målvakter som körde utan handskar.

Med detta som utgångspunkt hade han redan som ung en dröm att utveckla sina egna målvaktshandskar, men först när allsvenska fotbollskarriären tog slut fick Freddie tid att förverkliga idén. Mv1 grundades 2014 och har sedan dess haft en vision om att göra målvaktshandskar av högsta kvalitet till överkomliga priser.

 

Alla målvakter är beroende av bra verktyg och därför är det vår önskan och vision att ge ALLA målvakter, oavsett nivå, möjlighet att använda den bästa utrustningen! Det gäller inte minst målvaktshandskar för barn, där grunden för god teknik och motorik skapas genom bra produkter.

Alla Mv1 målvaktsprodukter har utvecklats av ett team med en passionerad relation till den viktigaste positionen på fotbollsplanen – målvakten. Genom våra ambassadörer samlar vi in ​​mycket användbar information för vår produktutveckling. Efter flera års utvecklingsarbete använder nu målvakter på alla nivåer våra målvaktshandskar. Det gör oss stolta och motiverade att fortsätta utvecklingen.

Mv1 är ett varumärke för målvakter, av målvakter!