Mv1 är mer än målvaktshandskar!

Att erbjuda målvaktshandskar av hög kvalitet ingår som en del i vår idé om fotbollsmålvaktens utveckling. Att vakta målet är en utsatt position och en bra målvakt behöver, förutom bra handskar, väl utvecklad teknik och mental styrka. 

Både privatpersoner och föreningar anlitar oss, både för träningspass och föreläsningar. Träningspassen kan bokas individuellt eller i grupp.

Med över 25 års erfarenhet av målvaktsspel på hög nivå vågar vi säga att vi ÄR 100% målvaktsfokus! 

Mv1 för målvakter av målvakter!

Alla vi som är en del av Mv1 teamet är samtliga målvakter, som antingen spelar eller har spelat på olika nivåer runt om i landet. Vi har en samlad kunskap och erfarenhet som vi vågar påstå är helt unik.

Mv1.se | Er samarbetspartner

Vi samarbetar med ett antal föreningar runt om i Sverige som leverantör av målvaktshandskar, träningspass och föreläsningar. Vi har mer än halverat kostnaden för många av våra samarbetspartners.
Med hög kvalitet, snabba leveranser, och förmånliga priser är vi det bästa alternativet!

 

MÅLVAKTSHANDSKAR

Mv1® står för Målvakt Nr 1.
Våra designade och testade Mv1® målvaktshandskar är prisvärda och håller hög kvalitet. Alla våra modeller är gjorda i det bästa materialet oavsett om du är ungdomsmålvakt eller senior.

KOLLA IN VÅR WEBBSHOP

MÅLVAKTS-PT

100% MÅLVAKTSFOKUS!
Utveckla dig själv som målvakt och ditt målvaktsspel! Är du fotbollsmålvakt mellan 11-19 år och vill lära dig mer om att vara målvakt och målvaktsspelets grunder, teknik, fysik, taktik och mental träning?

BOKA EN MÅLVAKTS-PT

MENTAL TRÄNING

Mental Träning handlar om dina mentala processer. Hur dina tankar, känslor och inre bilder påverkar ditt beteende och dagliga handlingar. Som målvakt skulle vi påstå att allt sitter i huvudet och din mentala styrka är avgörande för din prestation!

BÖRJA DIN MENTALA TRÄNING

 

i

FÖRENINGAR

Vi samarbetar med ett antal föreningar runt om i Sverige som leverantör av målvaktshandskar. Vi har mer än halverat kostnaden för våra samarbetspartner. Med hög kvalitet, snabba leveranser, och förmånliga priser är vi det bästa alternativet

KONTAKTA OSS

KLUBBTRÄNING

Vi erbjuder målvaktsträning på plats hos er förening. Önskar ni lära er mer om målvaktsträning och uppmärksamma era ungdomsmålvakter, boka då en klubbträning med oss. Ledare medverkar gratis, för råd och tips. Vi har även träning för senior.

KONTAKTA OSS

FÖRELÄSNING

Med våra populära föreläsningar om mental träning för målvakter, får du 1 1/2 timmes inspiration, tips och råd om hur du bygger om din mentala styrka som målvakt. Du får lära dig att slappna av, skapa ett kraftfullt mindset och får bra verktyg för din prestation

KONTAKTA OSS