FRAKT ENDAST 49Kr

+ gratis returfrakt

SNABBA LEVERANSER

1 – 3 arbetsdagar

24/7 SUPPORT

Snabb och kunnig support

Mental Träning

Det sitter i huvudet!

Mental Träning handlar om dina mentala processer. Hur dina tankar, känslor och inre bilder påverkar ditt beteende och dagliga handlingar. Vi vet ju alla vad fysisk träning innebär. Att vi regelbundet, långsiktigt och systematiskt tränar för att må, fungera och prestera bättre i vardagen, skola, på jobbet och i idrotten. Det är en pågående process.
Mental träning fungerar på samma sätt.

Mental Träning är ingen ny metod för att må bra, prestera och fungera bättre. Flera vetenskapliga studier har visat att regelbunden och systematisk Mental Träning bl. a. leder till, Ökad självkänsla och bättre självförtroende, förbättrad fysisk och psykisk hälsa, ökad självkännedom, mer positiv attityd till livet, minskad stress, bättre sömn, mer energi och lättare att ta beslut.

Mental Träning

Bygg upp din mentala styrka!

Att vara fotbollsmålvakt är en utsatt position. Skillnaden mellan succé och fiasko är hårfin och det är något vi måste lära oss att hantera. Den mentala träningen används till att hjälpa dig att må, fungera och prestera bättre. Det kan handla om att lära sig hantera press, skapa fokus eller få ett bättre självförtroende.

Mental Träning är ingen ny metod för att må bra, prestera och fungera bättre. Flera vetenskapliga studier har visat att regelbunden och systematisk Mental Träning bl. a. leder till:

 

  • Ökad självkänsla och bättre självförtroende
  • Förbättrad fysisk och psykisk hälsa
  • Ökad självkännedom
  • Ökad koncentrationsförmåga
  • Mer positiv attityd till livet
  • Minskad stress och bättre sömn
  • Du blir bättre på att styra dina tankar och få ökad kontroll
  • Du blir och känner dig lugnare, säkrare och mer trygg

Mental Träning är ett “gör-det-själv” projekt som bygger på egenträning.

Mental Träning

Mentala träningsprogram för målvakter

?

Freddie Roth

Jag var förberedd på alla sätt och vis –  men inte mentalt!

När Freddie Roth spelade allsvensk fotboll led han av svår ångest inför nästan varje match. Han ville helst av allt vara någon annanstans och ville ibland springa tillbaka in i omklädningsrummet. – Jag hade en flyktkänsla istället för en kampkänsla, säger Freddie Roth. Nu motiverar han skolelever, utbildar i mental träning och föreläser på Kungsbackas skolor om psykisk ohälsa.

Att idrotta och prestera ska vara kul, men vi glömmer ofta bort detta och själva resultatet blir viktigare. Här fokuserar vi på de saker som leder till framgång istället för att jaga resultat. Resultatet blir en positiv produkt av din personliga utveckling, uthållighet och målfokus.

 

GRATIS LJUDFIL

TÄND MEN INTE SPÄND!

MUSKULÄR VILA 2

Muskulär Vila 2 är ett 12 minuters mentalt träningsprogram som lär dig att slappna av.

 

Metoden kallas för Proggressiv Avslappning (PA) som bygger på att du spänner en kroppsdel för att sedan slappna av i den. På det viset lär du dig att känna skillnaden mellan en spänd och avspänd kroppsdel. Du blir mer medveten om dina spänningar och kan göra något åt det.

 

TÄND MEN INTE SPÄND!!

LADDA NER

Varför mental träning?

Du tränar fysiskt, tekniskt och taktiskt – men glömmer ofta bort det det viktigaste – din mentala styrka! Alla som håller på med idrott vet att det är den avgörande faktorn om du ska lyckas, men det är få som verkligen tränar mentalt. Ofta börjar man träna mental träning, när självförtroendet dalar och pressen blir för stor för att hantera. Tänk om du kunde träna mentalt för att bli så bra som du nånsin kan istället?

Mental Träning är ingen ny metod för att må bra, prestera och fungera bättre. Flera vetenskapliga studier har visat att regelbunden och systematisk Mental Träning bl. a. leder till: ökat fokus, bättre självförtroende och minskad stress.

Testa någon av våra mentala ljudfiler. Vi rekommenderar att du startar med Mental Grundträning för att bygga grunden till din mentala styrka.

Mental Träning

Mentala träningsprogram för ungdomsidrottare

?

Mental Träning

Mentala träningsprogram

?

SÄTT DINA MÅL!

BYGG DIN MENTALA STYRKA!

BLI BÄST NÄR DET GÄLLER!