Frakt

Fast pris 50 Kr inkl moms.
Fri frakt köp över 1000 Kr

Säker betalning

Payson internetbetalningar

Våra samarbetspartners

MÅLVAKTSTRÄNING

Mv1.se erbjuder Din förening målvaktsträning. I framgångsrika lag är ofta målvaktsspelet en stark bidragande orsak till det goda resultatet. En målvakt, med säkra ingripanden och bra speluppfattning kan vara skillnaden mellan vinst och förlust.

MÅLVAKTS-PT

Här tränas Du individuellt och helt utifrån Dina egna personliga egenskaper och mål, för allra bästa resultat! Du får verktygen individuellt, fysiskt, tekniskt och mentalt för att nå nästa nivå i ditt målvaktsutövande. Bli den bästa målvakten du någonsin kan bli!

MÅLVAKTSCAMPER

Vi stöttar föreningar och inspirerar unga målvakter till att bli en bättre målvakt. Upplägget varvas med färdighetsträning, teknik – och specialträning samt mental träning och teori. Våra instruktörer följer Svenska Fotbollförbundets riktlinjer för ungdomsmålvakter.

Sponsring

Vårt främsta mål är att öka intresset för att vara målvakt, lagets viktigaste spelare! Genom vårt sponsorskap vill vi ha ett konstruktivt samarbete och vara en betydelsefull partner, både för den enskilda målvakten och fotbollsföreningen.