Vi halverar era kostnader!

Team Mv1 KLUBB
Vill ni halvera er kostnad när det gäller målvaktshandskar? Samarbeta med oss!

Förutom att vi erbjuder låga priser, bra kvalitet och snabba leveranser med fri frakt – får ni som samarbetsförening med oss även ta del av andra erbjudande:

Målvaktshandskar – Team Mv1 KLUBB

Vi vill vara ledande på den svenska marknaden när det gäller målvaktshandskar. Alla våra modeller är testade och designade för svenskt väder och planförhållanden. Vi erbjuder våra samarbetsföreningar en superrabatt på redan låga priser. Kontakta oss för mer info.

Målvaktsträning – Team Mv1 KLUBB

Vi utför målvaktsträning i klubb (grupp) i alla åldrar och på alla nivåer. Vi kör även vårt eget koncept Målvakts-PT – som vi var först i Sverige med. Vi upptäckte att denna form av träning var särskilt gynnsam bland ungdomsmålvakter, där vi under en timmes tid verkligen kunde nöta in tekniska moment som grepp – och fallteknik. Vi erbjuder alla våra samarbetsföreningar 20% rabatt på Klubb – och Målvaktspt träning. 

Mental träning – Team Mv1 KLUBB

För att blir en framgångsrik målvakt, krävs att du är mentalt förberedd och är mentalt stark. Denna styrka tränar du upp genom mental träning. Du köper och laddar ner våra mentala ljudfiler med medföljande träningsprogram. Som samarbetspartner med oss, får ni fri tillgång till Mental Träning i klubben för era målvakter och spelare i klubben. Kontakta oss för mer info.

Med hög kvalitet, snabba leveranser, och mycket förmånliga priser är Mv1.se det klart bästa alternativet för oss!
/Roger Bramfors, sportsligt ansv. IFK Fjärås Dam/Herr

 

Team Mv1 klubbar: