FRAKT ENDAST 49Kr

+ gratis returfrakt

SNABBA LEVERANSER

1 – 3 arbetsdagar

24/7 SUPPORT

Snabb och kunnig support

Målvakten Sebastian Ekholm var uppvaktad av flera klubbar efter sin fina säsong i Ettan Södra. Men han blir kvar i VIF.

– Både jag och min familj trivs jättebra, både i stan och med klubben, säger Sebbe, som signerade ett nytt ettårskontrakt på fredagen.

Sebastian fyllde 25 år i somras och innan ankomsten till VIF inför säsongen hade han vaktat målet under flera säsonger, såväl i trean som tvåan för moderklubben Varbergs GIF och Ullareds IK. Till VIF kom han med ett års erfarenhet och 6 Ettan-matcher i ryggen hos VIF:s seriekollega Skövde AIK, som den gånga säsongen tog steget upp via kval till Superettan. Sebastian hade förfrågningar från Superettan-nivå efter året i VIF, men den 190 cm långe Hallandskillen blir kvar i rödblått.

– Det känns helt rätt och väldigt bra. Sambon och jag trivs i stan och det har löst sig med förskola för vår dotter. Det är bra människor i och runt klubben, så jag ser verkligen fram emot ett år till i Ettan med VIF. Vi ska fortsätta spela med ambitionen att vinna varje match och jag ska förhoppningsvis bli ännu bättre,  säger Sebastian, som stod 27 av lagets 30 Ettan-matcher i år.

Och efter en lite skadefylld inledning på säsongen 2021 hittade en allt stabilare form och svarade för flera matchavgörande insatser.

Tränaren Andy Kilner gläds mycket åt Sebastians beslut.

– Sebbe har gjort en bra säsong och i min värld finns det inget annat än att han med ännu mer erfarenhet kommer att bli en toppmålvakt. Han är atletisk, orädd, har bra fötter och fantastiska reflexer, säger Andy

Länk: https://www.svenskalag.se/vifherrar/nyheter/1732824/sebastian-stannar-i-mal-kommer-bli-toppmalvakt?fbclid=IwAR3lPKyEffj34qce543qFzXpn1zW7ejG7UccG9_gwAP_vbQ1beCprbMcwBY