FRAKT ENDAST 49Kr

+ gratis returfrakt

SNABBA LEVERANSER

1 – 3 arbetsdagar

24/7 SUPPORT

Snabb och kunnig support

Nu söker vi fler återförsäljare!

Då efterfrågan på våra målvaktshandskar har ökat kraftigt på senare tid, har vi fått ett flertal förfrågningar om att bli återförsäljare av våra produkter. Vi har bestämt oss för att utveckla den delen av verksamheten och öppnar därför upp för fler att bli återförsäljare för Mv1® i Sverige!

Vi söker dig med stort målvaktsintresse! Kanske spelar du fortfarande eller fungerar som målvaktstränare och vill öka dina intäkter på din hobby eller passion? Du har redan enskild firma eller så funderar du på att starta företag. Nu har du din möjlighet! Vi hjälper dig gärna om du sitter på en idé, att förverkliga den.

Vi köper direkt av leverantör utan mellanhänder. Vi designar våra egna målvaktshandskar och är det enda renodlade svenska märket som gör det. Vi testar och utvärderar våra produkter kontinuerligt för att säkerställa kvaliteten. Vi satsar på framtidens målvakter!

Önskar du bli återförsäljare?

Kontakta oss på info@mv1.se och berätta lite om dig själv. Vi erbjuder dig säljstöd och marknadsföring, står för lagerhållning och övrig info. Snabba leveranser och till skillnad från många andra aktörer på marknaden helt fraktfritt.

Så vad väntar du på? Skicka iväg din intresseanmälan nu!