Då vi på Mv1 – INNOVATIVE GOALKEEPING ständigt scannar marknaden efter intressanta och innovativa målvaktsprodukter, är vi mycket stolta över att få presentera vårt nyaste tillskott i butiken… Keepher målvaktshandskar, speciellt utformad för tjejer!

Keepher målvaktshandskar: Den första målvaktshandsken för tjejer!

“Tjejers händer är inte uppbyggda på samma sätt som killars, men trots detta är de flesta målvaktshandskar gjorda för killar.
Keepher’s målvaktshandskar är speciellt utformade och konstruerade för att passa tjej – och dammålvakter. När man letar efter målvaktshandskar har alltid tjejerna och damerna fått köpa herrarnas målvaktshandskar – Tills nu! Keepher är den första målvaktshandsken som är designad för enbart kvinnor!”

Vi hoppas och tror att denna produkt kan passa och blir en succé för våra blivande kvinnliga stormålvakter!

Titta närmare på de olika modellerna här>>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial